Semínka vojtěšky vhodná k domácímu klíčení
Lehce stravitelná, předvařená nalámaná celozrnná pšenice
Luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí
Oblíbená bezlepková obilovina
Drobnozrnná černá čočka pro rychlou přípravu
Snadno stravitelná čočka vhodná do polévek, pomazánek a kaší
Čočka se širokým využitím v kuchyni
Zelená čočka k nakličování
Čočka pro rychlou přípravu, uvaříte ji bez namáčení
Původní nešlechtěná odrůda pšenice
Dobře stravitelné malé fazolky jemné oříškové chuti
Adzuki fazole určené k celoročnímu klíčení
Fazole máslové struktury, jemné chuti a pevného tvaru
Vhodná do salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů
Dobře stravitelné malé fazolky příjemné chuti
Semínka bílé hořčice k nakličování
Semínka hořčice žluté k domácímu klíčení
Semínka hrachu polního k nakličování
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Přirozeně bezlepková obilovina vhodná k přípravě na sladko i na slano
Bezpluchý ječmen k přímé spotřebě
Ječné kroupy mají široké využití v kuchyni
Nejstarší domestifikovaná odrůda pšenice
Semínka jetele lučního k nakličování
Mungo fazolky k nakličování
Lehce stravitelná obilovina k přímé spotřebě
Semínka pískavice k domácímu klíčení
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina
Pohanka k nakličování
Původní odrůda pšenice
Červená pšenice k nakličování
Nejběžněji pěstovaná obilovina
Semínka rukoly k domácímu klíčení
Výborná rýže ideální pro přípravu risotta
Nejušlechtilejší odrůda rýže pěstovaná na úpatí Himalájí
Basmati rýže prémiové kvality pěstovaná na pákistánské části Himalájí
Natural rýže oříškové chuti
Skvělá loupaná rýže pro široké využití v kuchyni
Skvělá neloupaná rýže k zeleninovým i masovým pokrmům
Lehce lepivá, jemná a voňavá rýže
Lepivá rýže ideální do risota, náplní a zapékaných pokrmů
Originální směs chutných natural rýží
Kulatozrnná loupaná rýže vhodná pro přípravu sushi
Semínka ředkvičky k domácímu klíčení
Semínka řeřichy k domácímu klíčení
Vyvážená směs semínek na klíčení
Směs pískavice, čočky a ředkviček k domácímu klíčení
Snadněji stravitelná nešlechtěná odrůda pšenice
Špaldové kroupy mají široké využití v kuchyni
Semínka vojtěšky (alfalfy) k nakličování
Jarní žito k nakličování
Oblíbená obilovina nejen pro kváskový chléb
Nastavení