Mírně pikantní směs na pečené brambory
Mírně pikantní směs na steaky a pečená masa
Bujón bez glutamátu sodného vhodný k polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům
Bujón bez glutamátu sodného vhodný do polévek, omáček a jiných pokrmů
Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček
Pikantní směs vhodná do indických jídel
Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Jemná hořčice z kontrolovaného ekologického zemědělství
Mírně ostrá hořčice z kontrolovaného ekologického zemědělství
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb
Aromatické, mírně ostré kari
Rajčatový kečup z vyzrálých italských rajčat. Bez konzervantů, aromat či jiných přídatných látek.
Na sladkovodní i mořské ryby
Čirý jablečný ocet vyrobený přírodním kvašením
Sushi rýžový ocet ochucený, kyselost 5%
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky
Přírodně fermentovaná světlá sójová omáčka
Přírodně fermentovaná tmavá sójová omáčka
Nerafinovaná mořská sůl velmi bohatá na minerály včetně přírodního hořčíku, draslíku. Označována i jako keltská sůl.
Pálivá pasta s křenem a křenem wasabi.
Nastavení