Mírně pikantní směs na pečené brambory
Mírně pikantní směs na steaky a pečená masa
Mimořádná kvalita za příznivou cenu
Extra kvalita, zahradní pěstování!
Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček
Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Jemnější než čerstvý česnek
Pikantní směs vhodná do indických jídel
Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Chlebové koření pro přípravu těsta na chléb
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb
Kořenící přípravek ideálně k těstovinám, na pizzu nebo do rizota
Aromatické, mírně ostré kari
Chuť římského kmínu je výrazná, pronikavá, velmi kořenitá
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni
Kořenící přípravek ideálně k tofu, rýži a kořenové zelenině
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Na sladkovodní i mořské ryby
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas
Na ochucení grilovaných a dušených mas
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Středně pálivé chilli typické do asijské a jihoamerické kuchyně
Značně aromatický pepř, ale málo peprný.
Velmi jemná chuť a vůně - vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky
Kořenící přípravek ideálně k salátu, feta sýru a tzatziki
Celá cejlonská skořice nejen do svařeného vína a kompotů
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
K přípravě ryb, pečených a dušených mas
Nastavení