Mírně pikantní směs na pečené brambory
Mírně pikantní směs na steaky a pečená masa
Oblíbená polévková směs do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček
Pikantní směs vhodná do indických jídel
Oblíbené grilovací koření pro všechny druhy mas
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb
Aromatické, mírně ostré kari
Na sladkovodní i mořské ryby
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky
Pálivá pasta s křenem a křenem wasabi.
Nastavení