Kakaový prášek natural 20/22, 1kg, Troubelice
Kód: 55123Detailní popis produktu
Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká "kakaový koláč" (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 22 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí "koláče" vzniká kakaový prášek.
Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd.
Složení: Kakaový prášek natural
Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY, KÁVA |
---|---|
Hmotnost: | 1.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář